Друк

Влада за роботою

На минулому тижні:
Голова районної державної адміністрації В.В. Михнюк взяв участь в урочистих заходах до Дня місцевого самоврядування, провів нараду з питання функціонування Городницької міської лікарні та фінансування закладів освіти у 2016 році;

взяв участь у обласній нараді з питань прийняття місцевих бюджетів на 2016 рік, використання коштів ДФРР, проходження опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2015/2016 років, надання субсидій жителям області та соціальний захист учасників АТО, членів їх сімей, участь у другому пленарному засіданні сесії районної ради.

Заступник голови РДА Н.В. Даниленко провела засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, засідання комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали участь в АТО та у забезпеченні її проведення і втратити функціональні можливості нижніх кінцівок та сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, засідання комісії з надання одноразової допомоги громадянам, участь в зустрічі з учасниками АТО з питань їх працевлаштування, участь у засіданні сесії райради,участь у спільній нараді з міською радою з питань роботи ТОВ „Труд" та КДЗ, участь у відкритті 2-ї групи Киківського ДНЗ, участь в урочистих заходах до Дня місцевого самоврядування, участь в нараді з питання функціонування Городницької міської лікарні та фінансування закладів освіти у 2016 році, участь в засіданні виконавчого комітету міської ради.

Начальник управління АПР взяв участь у засіданні надзвичайної протиепізоотичної комісії, участь у засіданні сесії райради, провів виїзд в с.Гульськ по питанню звернення жителя Матвійкова щодо ліквідації сміттєзвалища, виїзд до СТОВ „Птахівник" с.Коритища та с.Жолобне з питань зимівлі тварин та постановки техніки на зберігання.

Заступник начальника управління фінансів взяла участь у засіданні надзвичайної протиепізоотичної комісії, участь у засіданні комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали участь в АТО та у забезпеченні її проведення і втратити функціональні можливості нижніх кінцівок та сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, участь у засіданні робочої групи районної ради, участь у спільній нараді з міською радою з питань роботи ТОВ „Труд" та КДЗ, участь у другому пленарному засіданні сесії районної ради

Начальник управління праці брала участь у засіданні комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, участь у засіданні комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали участь в АТО та у забезпеченні її проведення і втратити функціональні можливості нижніх кінцівок та сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, участь у засіданні комісії з надання одноразової допомоги громадянам, участь в зустрічі з учасниками АТО з питань їх працевлаштування, участь у засіданні сесії райради.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури взяла участь у засіданні сесії райради.

Начальник відділу освіти провів наради з працівниками апарату відділу, районного методичного центру, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, районного центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді, нараду з питань придбання сучасного кабінету фізики, взяв участь у нараді райдержадміністрації з питань функціонування закладів освіти у 2016 році, урочистому відкритті 2-ї групи типового ДНЗ с.Кикова, участь у семінарі завідуючих ДНЗ на базі Киківського ДНЗ, участь у засіданні комісії за підсумками атестаційної експертизи Майстрівської ЗОШ.

Начальник служби у справах дітей взяв участь у судовому засіданні по розгляду цивільної справи, проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на території Новороманівської, Тупальської, Несолонської, Поліянівської сільських рад.

Завідувачем сектору сім'ї, молоді та спорту розроблено проект районної програми військово-патріотичного виховання молоді та організації підготовки громадян до призову і служби в Збройних Силах України на 2016-2020 роки.

Завідувач сектору охорони здоров'я - взяла участь в нараді з питання функціонування Городницької міської лікарні, участь у нараді з лікарями КЗ „ЦПМСД Новоград-Волинського району"

Директором районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Взято участь у профілактичному рейді спільно з представниками служби у справах дітей РДА та Новоград-Волинського відділу Головного управління Національної поліції в Житомирській області в рамках проведення профілактичної акції «Тепла домівка, зігріта турботою». Здійснено обстеження умов проживання 11 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Охоплено 5 населених пунктів, зокрема: с. Перемога, с. Тупальці, с. Теснівка, с. Несолонь, с. Поліянівка
Здійснено виїзд в с. Піщів з метою здійснення початкової оцінки потреб неповнолітнього гр. Б., 1999 р.н., якого було доставлено в приймальне відділення міськрай ТМО з діагнозом: «Алкогольне отруєння», у соціальних послугах; та здійснено обстеження умов проживання 2 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в РЦСССДМ; забезпечено соціальний супровід сім'ї гр. М., у якій виховується дитина, яка зазнала фізичного насильства зі сторони батька
Здійснено виїзд в с. Наталівка з метою здійснення початкової оцінки потреб неповнолітньої вагітної гр. К., 1999 р.н., яка не з'являється для огляду лікаря-гінеколога, категорично відмовляється від консультування в обласному перинатальному центрі, у соціальних послугах. Обстежено матеріально-побутові умови 4 сімей з метою здійснення контролю за цільовим використанням державної соціальної допомоги при народженні дитини у с. Барвинівці. Проведено лекційно-тренінгове заняття «Що таке насильство...?» та анкетування «Проблема шкільного насильства» рамках Всеукраїнська акції «16 днів проти насильства» в Піщівській ЗОШ I-III ст. Проведено тренінг «Насильство в навколишньому середовищі» та анкетування «Проблема шкільного насильства» рамках Всеукраїнська акції «16 днів проти насильства» в Пилиповицькій ЗОШ I-III ст.

Директором територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського проведено перевірку якості надання соціальних послуг по Несолонській сільській раді; проведено нараду з працівниками відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги; участь в роботі комісії з надання одноразової грошової допомоги громадянам району; розглянуто звернення громадян району щодо надання гуманітарної допомоги одягом та взуттям.

Начальник відділу містобудування, архітектури та будівництва провела виїзд у с.Наталівка та с.Майстрів з питань надання висновку про відповідність нормативним вимогам громадської споруди.