Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/12.2015/RDA/6
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/12.2015/RDA/6
Друк

Питання працевлаштування, реабілітації та соціального захисту демобілізованих учасників АТО обговорювались в міському центрі зайнятості

В Новоград-Волинському міському центрі зайнятості відбулась зустріч з демобілізованими учасниками АТО.

Захід відбувся в рамках Всеукраїнської декади зайнятості учасників АТО та осіб з інвалідністю.

Спілкувалися з демобілізованими директор центру зайнятості Віктор Сербін, заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Людмила Андрущенко, працівники центру зайнятості, представники ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш», ТОВ «Церсаніт Інвест», приватний підприємець Олександр Сукач.

Наталія Даниленко довела до відома присутніх учасників АТО інформацію про їх права та можливості. Закликала при складнощах та проблемах звертатись до районної адміністрації. Також пообіцяла допомогти із працевлаштуванням. Учасникам бойових дій, які не мають власної оселі, заступник голови рекомендувала стати в чергу на отримання житла.
Детальніше про пільги та соціальний захист розповіла Людмила Андрущенко, зокрема, акцентувала увагу демобілізованих на питанні оформлення субсидій, а також щодо безкоштовної реабілітації.

Приватний підприємець Олександр Сукач запропонував бажаючим стати співзасновниками нового перспективного бізнесу, а представники підприємств запрошували на роботу: повідомляли про існуючі вакансії та умови праці.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

{gallery}12.2015/RDA/6{/gallery}