Друк

Золотий ужинок «Колосу»

В кінці листопада цього року на базі Житомирського національного агроекологічного університету відбулися XV фінальні літні сільські спортивні ігри з волейболу серед ветеранів.

Нашу районну організацію ВФСТ «Колос» представляли фізкультурно спортивні клуби з Майстрівської сільської ради – Челядін Геннадій та Кривенко Ігор; Стриєвської сільської ради – Ткачук Роман; Малоцвілянської сільської ради – Павлюк Іван, Демчук Віктор; Бвинівської сільської ради – Недзельський Олександр; Чижівської сільської ради – Копач Дмитро; Орепівської сільської ради – Троцький Володимир.

Усі фіналісти були поділені на дві групи. До першої групи увійшли спортсмени з районних організацій Любарської, Володар-Волинської та Коростишівської.

До другої групи увійшли давні суперники з Житомирського, Новоград-Волинського та Червоноармійського районів.

Для того, щоб увійти до трійки призерів нашій збірній команді необхідно було посісти у своїй групі перше або друге місце, що даваломожливість боротись за призові місця. З цим завданням ми впорались на відмінно.

Перегравши ветеранів з Червоноармійська у двох партіях (2-0) та спортсменів із Житомирського району (2-1), здобули перше місце у своїй групі. А це означало що на нас чекає переможець першої групи. Цим переможцем виявилась команда з Любарського району.

Отже, у фінальній частині зістрілись команди Новоград-Волинського та Любарського районів.

Але перед фінальним матчем у команди із Любара були відсутні паспорти учасників змагань, а це було обов'язковою умовою змагань. Такий поворот подій дав можливість зарахувати технічну поразку з рахунком (2-0) на користь Новоград-Волинської районної організації ВФСТ «Колос» і здобули І-ше загальнокомандне місце з волейболу серед ветеранів. Ось такий золотий ужинок «Колосу».

Новоград-Волинська районна організація ВФСТ «Колос» дякує всім спортсменам-ветеранам за ті здобутки які досягнули у цьому 2015 році.
Бажаємо міцного здоров'я і довголіття у розвитку фізмчної культури та спорту на благо нашої країни.

Голова Новоград-Волинської
районної організації ВФСТ «Колос»
В.Ф. Троцький