Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/12.2015/RDA/4
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/12.2015/RDA/4
Друк

День Збройних Сил України. Будинок офіцерів. Фоторепортаж

4 грудня 2015 року в Будинку офіцерів відбулися урочистості з нагоди 24-річниці Дня Збройних Сил України з метою вшанування українських воїнів, волонтерів та увічнення пам'яті загиблих.

З привітаннями до військовослужбовців зверталися представники районної та міської влади: перший заступник голови райдержадміністрації Руслан Кирилюк, голова районної ради Дмитро Рудницький та Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський.

За значні успіхи у бойовій підготовці, зразкове виконання військового обов'язку, високий професіоналізм та з нагоди 24-річниці Дня Збройних Сил України Почесними грамотами та грамотами Новоград-Волинської райдержадміністрації, районної ради, та Новоград-Волинської міської ради та квітами були нагороджені військовослужбовці військових частин В2731 та А3814.

5 грудня світова громадськість відзначала Міжнародний день волонтерів. Нині доброчинність людей є в усіх сферах життя. Волонтери України стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, що потребують допомоги. З нагоди цього свята подяками військових за щиру допомогу, невичерпну жагу приносити користь суспільству, чуйність та патріотизм було нагороджено волонтерів міста та району.

Від щирого серця вітали зі святом захисників своїми музичними номерами артисти та учасники художньої самодіяльності, в тому числі і самі військові, зокрема віртуози гарнізонного оркестру.

Хвилиною мовчання було вшановано славних героїв країни – тих, хто заради миру віддав своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої рідної України.

Наприкінці урочистого заходу ведучі побажали усім щастя та злагоди, чистого мирного неба над головою, доброго здоров'я, родинного затишку, натхнення і високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

{gallery}12.2015/RDA/4{/gallery}