Друк

Як і цьогоріч, у наступному році особлива увага районної влади приділятиметься соціальним питанням

.

 Про це відзначив перший заступник голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюк, проводячи останню у цьому році нараду з керівниками структурних підрозділів.

Руслан Миколайович відзначив, що наступний рік має стати роком подальших якісних змін у рівні доходів і матеріальному забезпеченні громадян, особливо найуразливіших верств населення - пенсіонерів, багатодітних родин, дітей-сиріт.

«Також серед пріоритетів нового року – розвиток підприємництва і впровадження інноваційних технологій,  боротьба з корупцією, розвиток місцевого самоврядування», -  зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

Руслан Миколайович також відзначив, що районний бюджет як по першому, так і по другому кошику виконано на 102,3% та 115,4% відповідно та станом на сьогоднішню дату повністю виплачена заробітна плата працівникам бюджетних установ району.

На завершення наради перший заступник голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюк привітав  присутніх з Новим роком і Різдвом Христовим і побажав після свят з новими ідеями та натхненням взятися за виконання завдань, які стоять перед районною владою у 2014 році.

Інна Денисенко,
завідувач сектора інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю