Друк

Районна влада переконана, що Новий рік буде не менш багатим на добрі справи

.

Відродження дошкільних навчальних закладів - це чітка політика керівництва нашої держави, області, району. Адже якщо в селі є дитячий садок,  школа - то село буде жити, матиме перспективу.

Багато років мережа дошкільних закладів Новоград-Волинського району не задовольняла потреби населення у здобутті відповідної освіти. Але давно відома істина: якщо є бажання – спільними зусиллями вирішуються будь-які проблеми.

А тому, виконуючи нові соціальні ініціативи Президента «Діти – майбутнє України» щодо відновленню у селах дитячих садків, для нашого району урожайним став 2013 рік.

Було відкрито Косенівський, Великогорбашівський та Пилиповицький ДНЗ, переведено у типовий Броницькогутянський ДНЗ «Сонечко», створено додаткові групи при Колодянському, Суслівському та Токарівському ДНЗ, велика робота проведена по переведенню у типовий Киківського ДНЗ.

І на завершення, 25 грудня відбулося урочисте відкриття Гульського дошкільного навчального закладу, який облаштували у  приміщенні Гульської ЗОШ І-ІІІ ст. Поки що у ньому працюватиме лише одна різновікова група з короткотривалим режимом перебування. В перспективі - відкриття повноцінного дитячого садка.  

З запашним короваєм на вишитому рушникові зустрічали гостей завідуюча дошкільним закладом Шевчук Лариса Степанівна зі своїми маленькими вихованцями. Дітки дякували всім за такий чудовий подарунок, розповідали віршики та дарували гостям щасливі посмішки.


Щиру подяку всім тим, хто своїми  зусиллями і наполегливою працею долучилися до створення дитячого садка, висловила сільський голова Анна Фітесівна Висоцька.

Гарні слова вітання прозвучали від гостей: заступника голови райдержадміністрації Наталії Володимирівни Даниленко, заступника голови районної ради Миколи Антоновича Лосовського, начальника відділу освіти Олександра Анатолійовича Антипчука.

Обряд освячення приміщення здійснив настоятель Свято-Миколаївського храму с.Гульська отець Ігор.

Слова вдячності, за такий довгоочікуваний подарунок, від імені батьків висловила Світлана Сергіївна Трояновська.

Право урочистого перерізання стрічки було надано високоповажним гостям та маленьким господарям закладу.

Справжньою кульмінацією став прихід Діда Мороза та Снігуроньки, які вручили діткам солодощі. А вчителі Гульської ЗОШ привітали присутніх з наступаючими святами та подарували присутнім колядку «Старий рік минає, Новий настує».

За інформацією
 районного відділу освіти