Друк

На промислових підприємствах області активно створюються нові робочі місця

.

Сьогодні Україна переживає непростий період у економічній галузі, але це не повинно позначитися на житті людей. Вони мають повною мірою реалізувати свої здібності у праці і отримати за це належну оплату. Основні завдання, на яких наголошує Президент України Віктор Янукович, - це підвищення зарплат, пенсій, соціальних виплат, створення нових сучасних робочих місць.

 Як зазначає директор департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Василь Сухораба, на Житомирщині за минулий рік створено 11 тисяч нових робочих місць, з них половина на промислових та транспортних підприємствах.

Середньомісячна заробітна плата працівників промисловості за січень - жовтень 2013 року зросла на 7,1% до відповідного періоду минулого року і становила майже 2733 грн. За рахунок введення в дію нових промислових об’єктів, модернізації та розширення діючих виробництв за 9 місяців цього року у промисловості створено понад 4200 нових робочих місць. Житомирщина впродовж кількох останніх років посідає 1-е місце в Україні за темпами розвитку промисловості, що є гарантією створення нових робочих місць, покращення добробуту жителів області.

Прес-служба
облдержадміністрації