Друк

Житомирська область впевнено розпочне 2014 фінансовий рік

.

Підбиваючи підсумки 2013 року, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко зазначила про те, що Житомирщина без проблем і впевнено закінчить цей бюджетний рік. Вона запевнила,  що до кінця грудня усі працівники бюджетної сфери, яких в області налічується понад 86 тисяч, отримають у повному обсязі заробітну плату, відтак затримки з її виплатою не буде. 

 Директор департаменту фінансів звернула увагу на те, що, незважаючи на труднощі, які виникали протягом поточного року, фінансова ситуація в області є стабільною. Аргументуючи свою точку зору, Ганна Григорівна навела приклад успішного вирішення проблеми, пов’язаної із погашенням боргів по виплаті заробітної плати працівникам комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». Завдяки зусиллям голови облдержадміністрації Сергія Рижука, кошти, зняті з районних та міських бюджетів для врегулювання цього питання, вже повністю спрямовані на місця.

Ганна Ємченко висловила переконання, що у Житомирській області забезпечені всі умови для впевненого початку нового фінансового року. На її думку, в нашій державі і надалі буде продовжуватися реалізація соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича в контексті забезпечення гідних умов життя кожному громадянину. В першу чергу, мова йде про  зростання заробітних плат, пенсій та соціальних виплат, на чому постійно наголошує глава держави. Директор департаменту фінансів зазначила про те, бюджет 2014 року буде сформований таким чином, аби кожна людина змогла відчути реальну турботу держави, підкріплену фінансовою незалежністю її громадян.

Прес-служба
облдержадміністрації