Друк

Розрахунки орендарів за земельні частки, паї та реалізація державної кадрової політики у районі – такі питання обговорені на колегії райдержадміністрації

.

Сьогодні, 25 грудня, у малій залі Будинку рад відбулась груднева колегія районної державної адміністрації. Керував засіданням перший заступник голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюк.

 У роботі колегії взяли участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники сільгосппідприємств, установ та організацій району.

Перед початком засідання Руслан Миколайович наголосив на важливості реалізації у районі соціальних ініціатив Президента України, що стосуються реорганізації охорони здоров’я в контексті надання вчасної та кваліфіковану екстрену медичну допомогу жителям нашого району.

За словами першого заступника голови адміністрації Р.М. Кирилюка необхідно створити всі умови, аби забезпечити жителів району якісними медичними послугами. «Рівень здоров’я населення є важливим фактором загального розвитку регіону та ефективності діяльності влади», – відзначив Руслан Миколайович.

Також перший заступник голови райдержадміністрації відмітив, що цей бюджетний рік наш район повинен завершити без проблем. Руслан Миколайович відзначив, що до кінця грудня усі працівники бюджетної сфери отримають у повному обсязі заробітну плату, відтак затримки з її виплатою не буде, як у деяких районах та областях нашої країни.

На розгляд колегії виносились наступні питання:

  1. Про розрахунки орендарів району за земельні частки, паї.

Доповідач: начальник управління  агропромислового  розвитку В.О. Ткачук.
По даному питанню члени колегії також заслухали керівника СТОВ  «Нива – 2012 – Агро» с.Кам’яний Майдан О.М. Федчишина.

  1. Про стан виконання указів, розпоряджень та доручень Президента України,  нормативно-правових актів та доручень Кабінету Міністрів з питань реалізації державної  кадрової політики.

Доповідач: начальник відділу  організаційно-кадрової роботи  апарату  райдержадміністрації Н.М. Скаковська.
За розглянутими питаннями, з врахуванням зауважень, членами колегії були прийняті відповідні рішення.

Інна Денисенко,
завідувач сектора інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю