Друк

Діти нашого краю до Дня Святого Миколая мають отримати подарунки та відчути увагу з боку дорослих

.

 «Цього тижня відзначається одне з найулюбленіших та найбажаніших свят української дітвори – День Святого Миколая, і ми маємо справдити очікування наших дітей, насамперед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - відзначив перший заступник голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюк, проводячи сьогодні, 16 грудня, щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

 – Це і добра нагода та привід для кожного з нас проаналізувати ситуацію  у сфері захисту прав дітей, забезпечити необхідні умови для їх навчання, виховання і всебічного розвитку. Власне, такі доручення Президента України органам державної влади на місцях в рамках соціальних ініціатив «Діти – майбутнє України». 

Було доручено відповідальним керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації  у ці святкові дні відвідати районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів у смт. Городниця, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, вручити малечі подарунки. «Найголовніше – наша увага, турбота про найменших жителів нашого краю, і всі вони повинні відчути, що не самотні, що про них піклуються. Треба, щоб на Миколая жодна дитина  не залишилася без подарунка», - сказав Руслан Миколайович.

Також перший заступник голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюк відзначив, що залишилося всього два тижня до завершення 2013 року. «Тижні будуть досить напружені і ми повинні відпрацювати їх ефективно, сконцентровано та плідно, не забираючи у рік новий, 2014-ий, старих боргів,- відзначив перший заступник голови райдержадміністрації. - Передусім це стосується фінансових питань – усі заробітні плати, пенсії, стипендії й соціальні виплати мають бути виплачені до кінця цього тижня».

Окрім цього, Руслан Миколайович відмітив, що наразі керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації необхідно акцентувати свої зусилля на формуванні районного бюджету на 2014 рік, проект якого буде розглянуто на черговій сесії районної ради, відразу після прийняття Державного та обласного бюджетів.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю

райдержадміністрації