Друк

На засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

.

Нещодавно, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюка, за участю начальників структурних підрозділів райдержадміністрації та керівників установ та організацій району та міста відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

 Присутніми на засіданні було обговорено порядок дій суб’єктів реагування на надзвичайні ситуації внаслідок складних погодних умов у зимовий період 2013-2014 років, прийнято ряд рішень, які стосувалися забезпечення автобусного сполучення на приміських маршрутах загального користування, своєчасного надання медичної допомоги населенню району, доступу пожежної техніки до населених пунктів, завезення у торговельні точки продовольства та товарів першої необхідності, забезпечення тепло-, газо-, електро- водопостачання населених пунктів району у разі виникнення несприятливих погодних умов.

Також членами комісії було затверджено перелік надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, характерних для району, на 2014 рік.

Перший заступник голови райдержадміністрації Р.М. Кирилюк доручив керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації спільно із сільськими, селищним головами у найкоротші строки забезпечити безаварійний проїзд транспорту, прискорити прибирання снігу на автодорогах, особливо до віддалених сіл району. Звернути увагу потрібно на школи та дитячі садочки  щодо підтримки у них належного температурного режиму.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю

райдержадміністрації