Друк

Пройшли змагання на кубок області з армспорту серед спортсменів з порушенням опоно-рухового апарату. Наш район посів друге загальнокомандне місце.

.

 7 грудня  на базі  Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу відбулися змагання на кубок Житомирської області з армспорту серед спортсменів з порушенням опоно-рухового апарату.

У змаганнях взяли участь спортсмени Новоград-Волинського району, які посіли 2-е загальнокомандне місце.

У турнірі приймали участь спортсмени з м. Житомира, які і виграли кубок області, м. Баранівки, Червоноармійського району та Радомишльського району.

В особистих змаганнях треба відмітити кращих спортсменів нашого району. Багаторазовий чемпіон області та чемпіон України 2012 року Олександр Пінчук  у своїй ваговій категорії підтвердив свою силу та майстерність і виборов І-е місце на праву та І-е місце на ліву руку.

Світлана Дроздюк також підтвердила своє чемпіонські звання в області та України на праву руку і стала переможницею цих змаганнях у своїй ваговій категорії. Чемпіонкою на ліву руку стала Щирська Ганна.

У змаганнях в абсолюдці  (де всі спортсмени змагаються в одній ваговій категорії) маємо такі результати:

  1. Олександр Пінчук І-і місця відповідно на праву та ліву руки,
  2. Світлана Дроздюк 2-е місце на праву руку,
  3. Ганна Щирська 2-е місце на ліву руку, 3-є місце на праву руку.

Тренував спортсменів нашого району Геннадій Данюк - заслужений тренер України, тренер-викладач Новоград-Волинської ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради з армспорту. 

За інформацією головного спеціаліста
відділу сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації
П.П. Подкаури