Друк

Привітали військовослужбовців з професійним святом

.

6 грудня - Дня Збройних Сил України. 

Президент України Віктор Янукович постійно акцентує увагу на необхідності військово-патріотичного виховання громадян. Ця ініціатива Глави держави дієво виконується і  на Новоград-Волинщині.

Привітати військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади завітали народні депутати України – В.М. Литвин та Ю.А. Благодир, голова обласної ради Й.А. Запаловський, командир 8-го армійського корпусу генерал-лейтенант П.М. Литвин, керівництво району і міста, голови районної та міської ветеранських організацій.

З привітальним словом до присутніх звернувся командир 30-ї окремої механізованої бригади, полковник О.В.Нестеренко.

У своєму виступі Олександр Володимирович зазначив, що головна сила армії - український воїн, вірний патріот, людина честі і обов'язку, яка стоїть на варті держави і народу, відзначивши, що «незважаючи на труднощі з фінансуванням, українська армія зберегла належну боєготовність». Командир 30-ї окремої механізованої бригади подякував нашим землякам – народному депутату В.М. Литвину та командиру 8-го армійського корпусу генерал-лейтенанту П.М. Литвину, районній і міській владі, керівництву Збройних Сил України, усім військовослужбовцям за підтримку у вирішенні організаційних і матеріальних питань. "Упевнений, що ви завжди будете з честю виконувати святий обов'язок і захищати Батьківщину", - відзначив полковник Нестеренко.

Наш земляк, народний депутат України В.М. Литвин, перебуваючи з робочою поїздкою у Новоград-Волинському, привітав військових з професійним святом, вручивши кращим військовослужбовцям частин Новоград-Волинського гарнізону цінні подарунки - наручні годинники, нагороди від Міністра оборони України та начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника В.М. Замани.

Кращим військовослужбовцям та ветеранам військової служби Новоград-Волинського краю голова обласної ради Й.А. Запаловський вручив нагороди від Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Г.П. Воробйова, генерал-лейтенант П.М.Литвин - Почесні грамоти, подяки та цінні подарунки від 8-го армійського корпусу, керівництво району та міста - Почесні грамоти райдержадміністрації, районної та міської ради.

Завершилися урочистості святковим концертом за участю військового колективу військово-музичнрнр центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю