Друк

ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРІЙШИН

.

Нещодавно, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Н.В.Даниленко, відбулося засідання Ради старійшин щодо обговорення медичної реформи у районі, подальшої перспективи та результатів даної реформи.

 Участь у засіданні взяли завідувач сектору охорони здоров’я райдержадміністрації С.В.Cолодовник, голова Ради старійшин Г.М.Гринченко, голова районної ради ветеранів П.П.Фатенко, члени Ради старійшин.

Як інформував присутніх завідувач сектору охорони здоров’я райдержадміністрації С.В. Солодовник сьогодні у районі медичну допомогу населенню на первинному рівні надає Центр первинної медико-санітарної допомоги, на вторинному - Ярунська дільнична лікарня, Городницька міська лікарня та об’єкт спільної комунальної власності міста та району  - Новоград-Волинське міськрайТМО.

З 1 січня 2012 року швидку медичну допомогу населенню надає Центр екстреної медицини та медицини катастроф Житомирської обласної ради, до складу якого були передані станція швидкої допомоги міста та пункти швидкої допомоги смт. Городниця та с. Ярунь.

Сергій Вікторович наголосив, що під особливим контролем районної влади знаходиться питання медичного обслуговування на селі.

Резюмуючи обговорення, заступник голови райдержадміністрації Н.В.Даниленко наголосила, що районна влада через недостатність фінансування і відсутність можливостей не може одразу розв’язати всі болючі питання. Але багато робиться, і ще більше буде робитися. «Від тісної співпраці органів влади з громадською радою, як впливовим консультативно-дорадчим органом, суспільство тільки виграє», - підкреслила Наталія Володимирівна.

Членами Ради старійшин було прийняте рішення на черговому засіданні Ради заслухати інформацію щодо подальших кроків районної влади у проведенні реформування медицини у районі.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю