Друк

Голова адміністрації С.І. Лавренюк взяв участь у пленарному засіданні 17 сесії районної ради

.

Сьогодні, 26 листопада, відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії Новоград-Волинської районної ради VІ скликання. Вів пленарне засіданні голова районної ради Ф.В. Весельський.

 У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації С.І. Лавренюк, його заступники, депутати обласної ради С.А. Нусбаум, В.М. Борис Ю.Р. Вайсберг, заступник голови районної ради М.А. Лосовський, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, сільські, селищний голови, керівники сільськогосподарських і промислових підприємств.

Розпочинаючи пленарне засідання, голова районної ради Ф.В. Весельський привітав депутатів районної ради, які нещодавно відзначили свій день народження, після чого було сформовано порядок денний та затверджено регламент роботи сесії.

На сесійне засідання було винесено численні питання порядку денного, серед яких:

  1. Звіт голови районної ради Ф.В. Весельського про роботу ради за 2013 рік
  2. Про внесення змін до районного бюджету на 2013 рік
  3. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації
  4. Про районну програму поліпшення безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2014-2018 роки
  5. Про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок
  6. Про внесення змін до районної комплексної програми соціального захисту інвалідів, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Новоград-Волинського району на 2013-2017 роки
  7. Питання комунальної власності
    - про безоплатну передачу майна з балансу відділу освіти райдержадміністрації на баланс Новоград-Волинської ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради, яке перебуває у спільній комунальній власності територіальних громад сіл, селища району
    - про безоплатну передачу майна з балансу відділу освіти на баланс відділу культури, яке знаходиться у спільній комунальній власності територіальних громад сіл, селища району
  8. Про внесення змін до рішення районної ради від 22.02.2011 року щодо Положення про Новоград-Волинський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
  9. Про звіти депутатів районної ради
  10. Різне


З врахуванням зауважень і доповнень на сесії було прийнято рішення по даних питаннях порядку денного.

На завершення голова районної ради Ф.В. Весельський підвів підсумки чергового засідання, відзначивши, що за підсумками роботи за 2013 рік наш район учетверте отримує перехідний кубок і диплом переможця в обласному трудовому суперництві серед районів Перехідної зони за досягнення високих показників у сільському господарстві.

Під звуки державного гімну, сімнадцята сесія районної ради шостого скликання завершила свою роботу.

 

Інна Денисенко,
завідувач сектора інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю