Друк

«Байдужість не прощається!»

.

30 листопада в приміщенні Ярунської сільської ради працівниками територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району проведено тематичний захід «Байдужість не прощається!» з нагоди Міжнародного Дня інвалідів.

Звичайно, цей день не можна назвати святковим. Скоріше за все це день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян, і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.
Тож, напередодні Дня інвалідів, зібралися, щоб надати їм можливість отримати відповіді на найболючіші питання, допомогти вирішити нагальні проблеми, поспілкуватися і просто відпочити.
У заході прийняли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, начальник відділу соціальних виплат Наталія Максимчук, директор територіального центру соціального обслуговування Ніна Івасів, головний спеціаліст сектору з питань обслуговування інвалідів та надання цільових допомог Тетяна Шульга, представник Новоград-Волинського об'єднаного управління Пенсійного Фонду України в Житомирській області, начальник відділу обслуговування Ірина Слюсарчук та Ярунський сільський голова Сергій Жук. Почесні гості святкового зібранням під час своїх виступів надали присутнім важливу профільну інформацію та вичерпні відповіді на хвилюючі питання стосовно призначення субсидій, соціального обслуговування громадян, нарахування пенсій, пільгового обслуговування людей з інвалідністю та на багато інших важливих питань сьогодення.
Завершилась зустріч святковим концертом. Після чого гостей почастували запашним чаєм із солодощами.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА