Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/0.2018/10/RIZNE/4Повідомлення
    • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/0.2018/10/RIZNE/4
      Друк

      Більше 300 освітян Житомирщини звернулися до Митрополитів УПЦ МП із проханням долучитись до Об’єднавчого Собору

      .

      Понад 300 освітян зі всієї області підписали звернення до Митрополитів Никодима і Віссаріона із закликом підтримати створення єдиної Помісної Церкви Українського Народу та закликають взяти участь у Соборі православних ієрархів України.

      Цим зверненням представники освіти Житомирщини підтримали ініціативу керівництва області та міста щодо приєднання Митрополитів УПЦ МП Никодима і Віссаріона до процесу творення єдиної української церкви.

      «Процес утворення незалежної церкви має об'єднати православних нашої країни. Цього очікують не тільки віруючі, а й всі громадяни. Єдина помісна православна церква покладе край розділенню людей за належністю до різних православних конфесій та створить умови для повернення до віри мільйонів українців. З Вашого благословення багато школярів долучились до вивчення Християнської етики та традицій українського народу. Освітяни області закликають Вас до порозуміння та участі у проведенні Собору православних ієрархів України», – йдеться у зверненні.

      Нагадаємо, що спільне звернення щодо створення єдиної православної церкви до керівників єпархій УПЦ МП підписали голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, голова обласної ради Володимир Ширма та міський голова Сергій Сухомлин, а також культурні діячі та творча інтелігенція, понад півтисячі медичних працівників області.

      {gallery}0.2018/10/RIZNE/4{/gallery}