Друк

ДІЛЬНИЧНИХ ІНСПЕКТОРІВ ПОЛІЦІЇ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

.

Із професійним святом вітали сьогодні дільничних інспекторів Новоград-Волинщини. Аби привітати людей мужньої професії, на урочистий захід до Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП у Житомирській області завітав заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік.

Від імені районної влади Андрій Васильович подякував дільничним інспекторам поліції за їх відповідальність при виконанні поставлених перед ними завдань, за обізнаність у проблемах, з якими стикаються жителі району та швидке реагування на різні негативні прояви та правопорушення. Заступник голови РДА, звертаючись до колишніх колег по службі в органах правопорядку, побажав всім мирного неба, міцного здоров'я, сімейного благополуччя, поваги і шани від людей, миру, добра і щоб кожен день був наповнений задоволенням від праці.
Слова вітання на адресу своїх колег – дільничних інспекторів висловив очільник поліції Новограда-Волинського Юрій Кононенко, та побажав своїм колегам по службі кар'єрного росту, міцного здоров'я, затишку в родинах.
У ході святкового зібрання, за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, особистий внесок у боротьбу зі злочинністю та охорону громадського порядку кращі з кращих дільничні інспектори були нагороджені грамотами та подяками різного рівня.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА