Друк

Навчальні збори завершено

.

Завершилися п'ятиденні навчальні зборів зі стрілецькою ротою батальйону територіальної оборони.

З цієї нагоди на плацу військової частини Новоград-Волинського гарнізону відбувся урочистий мітинг, за участі керівництва Житомирської області, Новоград-Волинського району та міста.
Представники влади привітати військовозобов'язаних з успішним проходженням навчання, під час якого наші захисники не лише вдосконалили бойові навички, але й навчилися вести безперервне і пильне спостереження за полем бою, своєчасно і правильно вибирати цілі для ураження, швидко та точно готувати дані для стрільби, вести вогонь по різним цілям й уміло його коректувати. Окрім того, військовозобов'язані пройшли тактико-спеціальну, вогневу, інженерну, розвідувальну, військово-медичну підготовку, заняття зі зв'язку та військової топографії. Тож пишатися є чим.
Успіхи військовозобов'язаних у навчанні не залишилися поза увагою. За відмінне виконання службових обов'язків, високі показники в бойовій підготовці, зразкову військову дисципліну, сумлінність і старанність, проявлені під час навчальних зборів, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко нагородила кращих з кращих грамотами районної державної адміністрації. У свою чергу, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Ясюнецький відзначив подяками голови обласної державної адміністрації найуспішніших у навчанні.
По завершенню урочистого мітингу, військове командування, подякувавши всім учасникам навчальних зборів за досягнуті успіхи та відмінне навчання, запросило усіх бажаючих долучитися до подібних навчальних зборів, які відбудуться у вересні цього року.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА