Друк

Із професійним святом привітали медичних працівників Новоград-Волинщини

.

Незабаром Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе турботі про здоров'я та життя людей.

Тож напередодні свята у міському Палаці культури ім.Лесі Українки відбулися урочистості для працівників системи охорони здоров'я.
Аби вшанувати нелегку благородну професію людей у білих халатах, на святковий захід з нагоди Дня медичного працівника завітали численні гості - представники районної та міської влади, працівники медичної галузі нашого району та міста, громадськість.
Багато найщиріших слів безмежної подяки лунало цього дня зі святкової сцени міського Палацу культури на адресу працівників галузі охорони здоров'я. Міцного здоров'я, спокою і достатку, радості в кожній миті буття, світлої долі та подальших професійних здобутків бажали виступаючі винуватцям свята.
У ході свята слова вдячності та щирі привітання з нагоди професійного свята висловила медичним працівникам перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко.
«Ви обрали нелегкий шлях, присвятивши своє життя служінню людям. Ви несете на собі величезну відповідальності, адже у ваших руках найбільша цінність – людські життя.
Від імені районної влади висловлюю слова глибокої шани та подяки лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, усім працівникам медичної сфери. Дякую за ваші добрі серця, працьовитість і високий професіоналізм, за вірність клятві Гіппократа. Нехай праця на благо українського народу приносить тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов'ю», - сказала у своєму виступі Наталія Володимирівна.
Після чого, за значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я, впровадження нових методів діагностики і лікування, високий професіоналізм та сумлінну багаторічну працю, самовідданість, вірність обов'язку і покликанню та з нагоди Дня медичного працівника Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації Наталія Даниленко відзначила кращих з кращих медичних працівників району.
Святковості та урочистості тематичному заходу надавали пісенні та хореографічні подарунки від творчих колективів Новоград-Волинщини.
Шановні працівники закладів охорони здоров'я прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята та побажання мужності та впевненості, професійних злетів, міцного здоров'я, миру та злагоди.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА