Друк

День поля на Новоград-Волинщині

.

Сьогодні, 12 червня, у селі Орепи, на території демо-центру BASF ТОВ «АгроСоюз», спільно з районною державною адміністрацією, ТОВ «Агротехносоюз» і ТОВ «Лімагрейн Україна» було організовано День поля.

Участь у заході взяли численні гості, серед яких: представники влади – начальник управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації Руслан Кирилюк, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, головний спеціаліст відділу організації с/г виробництва та технічного забезпечення управління АПР Леонід Мізернюк, керівники сільськогосподарських підприємств району.
В рамках заходу, відбулася демонстрація різних систем захисту рослин від шкідників та бур'янів препаратами BASF – однієї з найбільших хімічних компаній світу, лідера серед виробників хімічних засобів захисту рослин. Також присутні ознайомились із перевагами тих чи інших сортів цінних сільськогосподарських культур та з впливом процесу інокуляцї на стан посівів і врожайність. Окрім того, демонструвались найрізноманітніші системи захисту кукурудзи, пшениці, ріпаку. Загалом, захід був цікавим, динамічним та інформативним.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА