Друк

Стартували навчальні збори

.

Урочисте відкриття навчальних зборів зі стрілецькою ротою батальйону територіальної оборони відбулося сьогодні.

Аби привітати військовозобов'язаних з початком навчальних зборів до військової частини Новоград-Волинського гарнізону прибули поважні гості - заступник голови – керівник апарату Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Ясюнецький та перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Наталія Даниленко.
У своїх зверненнях до присутніх, представники влади побажали плідно та ефективно провести час навчання, здобути нові знання та відпрацювати професійні навички.
Близько 100 жителів нашого району пройдуть навчання у складі стрілецької роти батальйону територіальної оборони на базі військової частини Новоград-Волинського гарнізону. Протягом 5-ти днів військовозобов'язані освоюватимуть теоретичні та практичні знання та навики. До навчальної програми увійдуть: охорона важливих об'єктів та комунікацій, розгортання та несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними групами, незаконно утвореними збройними формуваннями та мародерами, підтримання безпеки та правопорядку у районі формування.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА