Друк

ПОШУК КАНДИДАТІВ!

.

Оголошено пошук кандидатів у батьки-вихователі для створення дитячого будинку сімейного типу, або прийомної родини, яка б хотіла поповнитися та взяти на виховання та спільне проживання п'ять та більше дітей, але їх власна житлова площа не дає їм такої можливості.

Дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) - це сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, що не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менше як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.
Батьки-вихователі, які створили ДБСТ отримають позачергово індивідуальний житловий будинок. На виховання кожної прийомної дитини щомісяця місцевим управлінням соціального захисту населення виплачується соціальна допомога у розмірі двох прожиткових мінімумів, в залежності від віку дитини.
Також батькам-вихователям виплачується грошове забезпечення у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Тим, хто паралельно виконує обов'язки вихователя, зараховується в загальний трудових стаж.
За детальною інформацією звертайтеся в Новоград-Волинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресую: м. Новоград – Волинський, вул.Шевченка,16, к.80. Тел. 5-25-13