Друк

Шукаємо патронатних вихователів!

.

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім'ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Гарантовані: висока заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. Сімейний патронат допомагає дітям, чиї батьки деякий час не можуть опікуватися ними в силу різних життєвих обставин. Що таке патронат?
Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, потребує захисту, у сім'ї патронатного вихователя, та одночасне надання фахівцями соціальної сфери інтенсивних підтримуючих послуг сім'ї дитини для відновлення її здорового функціонування.
Яка мета патронату над дитиною ?
Метою патронату є забезпечення права кожної дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, виховуватися у сприятливому та безпечному сімейному середовищі шляхом відновлення здатності батьків (осіб, які їх замінюють) опікуватися дитиною та виховувати її, а в разі неможливості –вчинення заходів щодо захисту дитини та прийняття рішень щодо її влаштування до постійної форми сімейного виховання, яка найбільше відповідає потребам дитини.
За детальною інформацією звертайтеся в Новоград-Волинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресую: м. Новоград – Волинський, вул.Шевченка,16, к.80. Тел. 5-25-13