Друк

Про програму підвищення рівня кваліфікації управлінців

.

Фонд Роберта Боша спільно з Німецьким товариством зовнішньої політики (DGAP) оголосив про початок прийому заявок на участь у Програмі «Коледж імені Карла Фрідріха Герделера з належного управління 2016-2017». Учасниками Програми можуть стати особи, котрі обіймають керівні посади в державному секторі (державні та некомерційні організації) або є лідерами в бізнес-сфері таких країн як Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Росія, Туреччина та Україна.

Програма триває 1 рік і дає змогу майбутнім політичним діячам поглибити свої знання з політичних питань та питань міжнародного співробітництва. Програма складається з чотирьох блоків: трьохтижневий семінар Коледжу у Берліні й інших містах (27 серпня - 16 вересня 2016 року); проектна фаза у країні учасника для реалізації своєї власної ідеї проекту (жовтень 2016 - серпень 2017 року); п'ятиденний проміжний семінар (березень 2017 року) та триденний заключний семінар у Берліні в серпні 2017 року.

Програма є чудовою можливістю підвищити кваліфікацію, беручи участь в дискусіях та семінарах, встановити контакти з представниками своєї професійної сфери в Німеччині, ЄС і державах-учасницях та зробити власний внесок у розвиток ефективного управління відносинами між керівним сектором, сектором економіки та громадянським суспільством.

Для подачі заявки на участь потрібно мати диплом про вищу освіту з відмінною успішністю, досвід роботи у громадському секторі, конкретну ідею проекту та інтерес до підвищення якості державного управління, а також високий рівень володіння німецькою і англійською мовами.

Мовою проведення семінарів є німецька.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті: www.goerdeler-kolleg.de
Останній термін подачі заявок: 22 лютого 2016 року.
У разі зацікавленості звертатись у відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації, тел.. 52505, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.