Друк

Про українсько-кувейтське співробітництво

.

Відповідно до листа Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 28.12.2015 № 4314-06/43845-03 повідомляємо таке.

09.11.2015 року Посольством України в Державі Кувейт проведено зустріч з головою правління кувейтської компанії «Al-Beimi First General Trading Company». Зазначена фінансова структура є одним з найбільших у Кувейті агентів у сфері будівництва мостів та доріг. «Al-Beimi First General Trading Company» зацікавлена у співпраці на умовах субряду з українськими компаніями, що спеціалізуються на будівництві доріг та мостів і мають відповідний міжнародний досвід виконання зазначених робіт.

Згідно Плану розвитку емірату, затвердженого Національною асамблеєю Кувейту на п'ять років, передбачається реалізувати низку
нових інфраструктурних проектів з орієнтовним кошторисом мінімум
80-100 млн. кувейтських динарів (250-340 млн. дол. США). При цьому,
«Al-Beimi First General Trading Company» готова надати сприяння українським компаніям у спільній реалізації проектів, проходженні перекваліфікації та виході на кувейтський будівельний ринок.

У разі зацікавленості звертатись у відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації, тел.. 52505, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.