Друк

Про співпрацю українських підприємств з катарською компанією

.

Відповідно до листа Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 06.01.2016 № 4314-08/231-03 повідомляємо таке.

До Посольства України в Йорданії звернувся генеральний менеджер йорданської філії катарської групи компаній «ALJABER GROUP» Ібрагім Абу Камар щодо зацікавленості у співробітництві з українськими компаніями у різних сферах.
«ALJABER GROUP» включає 62 компанії, які працюють у різних галузях по цілому світу, зокрема філії знаходяться в ОАЕ, Саудівській Аравії, Йорданії, Лівані, Сирії, Іспанії, Росії.

Дана компанія розробила та погодила інвестиційний проект, яким передбачено спорудження трьох 4-зіркових реабілітаційних готелів на березі Мертвого моря. У зв'язку з цим, йорданська філія зацікавлена у пошуку українських компаній з метою спільного будівництва сонячних електростанцій потужністю 36 МВт, які будуть використовуватися для забезпечення електроенергією даних готелів, а також у пошуку будівельних підприємств для закупівлі будівельних матеріалів та рекрутингових компаній з метою підбору персоналу на роботу в готелях.

У разі зацікавленості звертатись у відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації, тел.. 52505, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.