Друк

Бюджет на наступний рік – це бюджет для нашої Перемоги, – народний депутат Олександр Пасічний

.

За результатами обласного засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося на Миколаївщині 19 вересня, народний депутат України Олександр Пасічний відзначив ефективність саме розширеного формату зустрічей.

 

“Це можливість для органів місцевого самоврядування почути і поспілкуватись, задати нагальні питання органам державної виконавчої влади. Це важлива комунікація, тому що країна живе в умовах війни і виклики постійно”, – розповів Олександр Пасічний в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Народний обранець також порушив тему відновлення Миколаївщини, яка перебуває під регулярними обстрілами. За словами Пасічного, в області є населені пункти, обсяг руйнувань яких сягає 90%. Також зусиллями різних органів влади здійснюється постійна координація запитів і потреб постраждалих громад.

 

Одним з актуальних питань наприкінці року є ухвалення бюджету України на 2024 рік. Як зазначив Олександр Пасічний, держбюджет є бюджетом для нашої перемоги.

“Ми розуміємо, що наші закордонні партнери не можуть допомагати нам на наші Сили оборони, тому більша частина бюджету йде на нашу безпеку і оборону”, – повідомив Олександр Пасічний.

Більше про обласне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад на Миколаївщині читайте за посиланням: У Миколаївській області відбулося регіональне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України