Друк

Інформаційний дайджест

.

Інформаційний дайджест Новоград-Волинської районної військової адміністрації:

 

 

 

 

Президент України Володимир Зеленський закликав найбільшого у світі незалежного нафтотрейдера – голландську компанію Vitol – припинити постачання російської нафти й таким чином перестати фінансувати масове вбивство невинних українців.


ДСНС: В Україні розпочалась підготовка до проведення безпечних жнив.

Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомляє, що станом на 03 липня укладено 106 289 угод в рамках ринку землі.

04.07.2022 Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє оформляти ID-картки та закордонні паспорти в закордонних підрозділах ДМС.

Уряд схвалив пропозиції щодо застосування персональних санкцій через незаконні розкопки в Криму.

З початку тижня деякі українські мережі АЗС знизили ціни на бензини і дизельне пальне.

07.07.2022 начальник Житомирської обласної військової адміністрації зустрівся з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ.

Прикордонники Житомирського загону отримали 14 собак службових порід, які були виведені спеціально для потреб правоохоронців.

На території Житомирської області дозволено відвідування лісів для збору ягід, грибів та лікарських трав, однак на окремі території ходити досі заборонено.

В Житомирській області вирішили обмежити роботу ТРЦ, супермаркетів, магазинів у період повітряної тривоги.

Підприємства Житомирської області продовжують отримувати фальшиві листи від обласної військової адміністрації з проханням допомогти армії.

ЦНАП Дубрівської сільської ради відновив роботу.

Інформаційний дайджест Новоград-Волинської районної військової адміністрації

 

ü    Президент України Володимир Зеленський закликав найбільшого у світі незалежного нафтотрейдера – голландську компанію Vitol – припинити постачання російської нафти й таким чином перестати фінансувати масове вбивство невинних українців. 

ü    ДСНС: В Україні розпочалась підготовка до проведення безпечних жнив.

ü    Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомляє, що станом на 03 липня укладено 106 289 угод в рамках ринку землі.

ü    04.07.2022 Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє оформляти ID-картки та закордонні паспорти в закордонних підрозділах ДМС. 

ü    Уряд схвалив пропозиції щодо застосування персональних санкцій через незаконні розкопки в Криму.

ü    З початку тижня деякі українські мережі АЗС знизили ціни на бензини і дизельне пальне.

ü    07.07.2022 начальник Житомирської обласної військової адміністрації зустрівся з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ.

ü    Прикордонники Житомирського загону отримали 14 собак службових порід, які були виведені спеціально для потреб правоохоронців.

ü    На території Житомирської області дозволено відвідування лісів для збору ягід, грибів та лікарських трав, однак на окремі території ходити досі заборонено.

ü    В Житомирській області вирішили обмежити роботу ТРЦ, супермаркетів, магазинів у період повітряної тривоги.

ü    Підприємства Житомирської області продовжують отримувати фальшиві листи від обласної військової адміністрації з проханням допомогти армії.

ü    ЦНАП Дубрівської сільської ради відновив роботу.