Друк

17 вересня – День рятівника

.

 Щиро вітаємо  усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони нашого краю з професійним святом – Днем рятівника!

 Ви з честю забезпечуєте надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе. Ваша робота - це справжня місія. Бути рятівником - це покликання.

Нехай робота, яку ви виконуєте, завжди буде належним чином оцінена. Бажаємо щоб теплих слів і привітань, слів вдячності та підтримки звучало для вас якомога більше щодень, а не лише під час урочистостей. Міцного вам здоров'я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. В час, коли ви бережете людські життя, нехай вас оберігає Господь Бог і обдаровує Своїми щедротами.

Голова районної                                                     Голова районної ради
державної адміністрації
Сергій Лавренюк                                           Франц Весельський