Друк

8 жовтня – День юриста

.

Це свято стосується людей, які займаються юридичною діяльністю. Це  – судді, слідчі, прокурори, нотаріуси, юрисконсульти, адвокати.

 В особі всіх професіоналів юридичної справи хочу привітати відділ з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції апарату та юридичний відділ управління соціального захисту населення Новоград-Волинської РВА. 

Наталія Скаковська, Юлія Бількевич, Олена Чернявська, Ірина Музичко та Альона Прищепа  – для нас саме ви уособлюєте кращі риси працівників юридичної сфери

 У наш час, знання у юридичній сфері – це надійний фундамент будь-якої діяльності, адже не існує діяльності де б ми не звертались за допомогою до знавців права. Саме від вас, шановні юристи, залежить чітке виконання законів, захист інтересів людей та держави, закріплення у свідомості громади почуття поваги до закону. Саме ви організовуєте правову роботу та юридичне забезпечення діяльності РВА, ви піклуєтесь аби ми неухильно дотримувались виконання вимог законодавства.

Пам’ятайте, рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначається стан правової культури нашого суспільства. Вірю, що й надалі ви вірно служитимете інтересам України та її громадянам та примножуватимете свої знання.

Бажаю не знати помилок і невдач, втоми та безвиході. Нехай всі ваші справи успішно фінішують, а в особистому житті хай буде щастя. Нехай вас цінують і поважають друзі, сімейного вам благополуччя та мирного неба!

 

 

Начальник

районної військової адміністрації                                              

Іван Туровський