Друк

Привітання В'ячеслава Авраменка з нагоди чудового весняного свята – 8 березня!

.

Дорогі жінки Новоград-Волинського району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання - пов’язане з жінкою.

Жінка відіграє особливу роль у сім'ї, суспільстві, державі. Саме жінка робить цей світ прекрасним і добрим, сповненим усмішками й радістю.

Природа наділила жінку особливою силою, яка незрима, тонка та лагідна, але водночас велика та стихійна. Дбайлива мати, жінка, любляча дружина, сумлінна трудівниця - таке нелегке ваше покликання, яке ви виконуєте з гідністю і терпінням.

Немає галузі у нашому житті, де б не працювали і не творили жінки, показуючи при цьому зразки професійної майстерності, сумлінності, творчості і самовідданості.

Особлива шана та подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передньому краю боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам.  Велика шана матерям і дружинам, які чекають чоловіків та синів з фронту.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Нехай доля постійно буде до вас доброю, нехай усюди вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, мирного неба, щастя, добра і благополуччя у кожному домі.

 

Начальник районної

військової адміністрації                                                            В’ячеслав АВРАМЕНКО