Друк

Іщук Лесю – начальника служби у справах дітей Звягельської районної військової адміністрації нагородили подякою ЖОВА

.

30 травня 2024 року, в Житомирі, в приміщенні Житомирської філармонії імені С. Ріхтера, відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Друк

#тияк: У Житомирі відбувся «День спільнодії» до Міжнародного Дня захисту дітей. ФОТО. ВІДЕО

.

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи першої леді Олени Зеленської в місті Житомирі відбувся «День спільнодії» до Міжнародного Дня захисту дітей. Захід зібрав понад 200 учасників, серед яких були батьки, діти-ВПО, діти-сироти, діти з груп ризику, вихованці інтернатів, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, а також діти ветеранів, загиблих захисників, обдаровані діти, учасники олімпіад, переможці конкурсів та юні спортсмени.

Друк

Успішна співпраця ЮНІСЕФ і Житомирської ОВА: програми допомоги для найбільш уразливих родин із дітьми. ВІДЕО

.

Два роки тому Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) і Житомирська обласна військова адміністрація підписали меморандум про співпрацюЗавдяки цьому на початку повномасштабної війни вдалося оперативно налагодити надання гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ для сімей із дітьми на Житомирщині, а також започаткувати низку проєктів з відновлення.

Друк

З глибоким сумом та щирим смутком сприйняли трагічну звістку про смерть Торбаса Олександра Михайловича, шанованого лікаря, мудрого керівника та видатної людини

.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Михайловича, заслуженого лікаря України, директора Департаменту охорони здоров'я Житомирської обласної адміністрації.

Друк

Житомирські аудитори виявили 36.8 млн грн втрат, 10.4 млн грн з яких вже відшкодовано

.

Про це повідомляє Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області. Протягом січня-квітня 2024 року аудитори Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області провели 5 ревізій фінансово-господарської діяльності та 7 перевірок державних закупівель. За результатами вказаних заходів державного фінансового контролю виявлено 36,8 млн грн втрат фінансових та матеріальних ресурсів, а також забезпечено відшкодування цих втрат на суму 10,4 млн грн.

Друк

#тияк? Досвід ветеранок. Як не знецінити досвід військовослужбовиць у розмові. ІНФОГРАФІКА

.

Чисельність жінок, які боронять країну, щоденно зростає. Відповідно й чисельність військовослужбовиць, які повертатимуться додому ветеранками й адаптуватимуться до цивільного життя з часом тільки зростатиме.