Друк

Наказ від 26 жовтня 2015 року № 292 Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» в Новоград-Волинському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ
РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

11701 м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 16 к.101 тел. 5-25-13

НАКАЗ

26 жовтня 2015 року № 292

Про проведення перевірки
відповідно до Закону України
«Про очищення влади»

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» (далі - Закон), Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р, на виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 23.10.2015 № 477 «Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади »

НАКАЗУЮ:

1. Провести перевірку, передбачену Законом (далі-перевірка), стосовно державних службовців Новоград-Волинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, посади яких віднесені до сьомої категорії посад державних службовців.

2. Визначити:
2.1. 28 жовтня 2015 року днем початку проведення перевірки.
2.2. Кадрову службу районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відповідальною за проведення перевірки щодо державних службовців районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
3. Керівнику кадрової служби районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бобровській Л.М. довести даний наказ до відома державних службовців стосовно яких проводиться перевірка.

4. Головному спеціалісту, бухгалтеру районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Мельничук Н.Ф.,забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-сайті Новоград-Волинської районної державної адміністрації.

5. Працівникам районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, стосовно яких проводиться перевірка, у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати до кадрової служби районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді власноруч написану заяву про те, що до них не застосовуються або застосовуються заборони, визначені частиною третьою або частиною четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них, копії сторінок паспорта громадянина України (зданими про прізвище, ім'я та по батькові, видачу паспорта та місце реєстрації), документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків.

6. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор РЦСССДМ                                                                                    Л.М.Бобровська