Друк

ОГОЛОШЕННЯ

.

  Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі — Управління) з метою промоції міста Києва запрошує відвідати столицю України з 19.12.2019 по 19.01.2020 на святкування новорічних та різдвяних свят в українських традиціях в рамках перехресної промоції між містами України.

 

          Цього року організовано наступні локації проведення новорічних свят в місті Києві, а саме: на Софійській площі, Контрактовій площі, Володимирському проїзді, парку ім. Т. Шевченка, арки Дружби народів та на співочому полі.

          Управлінням забезпечено встановлення та функціонування різдвяного будиночка (туристично-інформаційного центру) на Софійській площі з метою поширення інформації про туристичні продукти міста.

          Також Управлінням проводиться відповідна рекламна кампанія в аеропортах України (м. Київ, м. Харків, м. Львів, м. Одеса) та в аероекспресі Київ – Бориспіль ‑ Київ, метою проведення якої є забезпечення показу промо роликів про туристичну привабливість міста Києва з метою розповсюдження інформації як для внутрішніх так і для іноземних туристів. 

За інформацією відділу культури

райдержадміністрації