Друк

Вітання та урочистості з нагоди свята Дня державної служби України

.

Цього року виповнюється 100 років з впровадження в Україні сучасної державної служби. Своїм корінням вона сягає часів княжої Русі, за часи держави Богдана Хмельницького вона набуває свого розвитку. Але, як окремий інститут державної служби у її нинішньому розумінні, з'явилась за часів гетьмана Павла Скоропадського.

Наразі ситуація в сучасній Україні докорінно відрізняється від 1918 року. Ми маємо кращі умови для створення професійної та політично неупередженої державної служби європейського зразка.
У сучасному розумінні державні службовці – це професійні менеджери і експерти, які сумлінно працюють в органах влади і беруть участь у реалізації та оцінці ефективності здійснення державної політики. Від рівня їх майстерності та вміння, прозорості дій залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, авторитет держави, сталий розвиток країни та її конкурентоспроможність на міжнародній арені.
Державний службовець – це особлива професія, представники якої присвятили своє життя служінню України та її громадянам. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та своїй справі.
Свої привітання та побажання на урочистих заходах з нагоди професійного свята –Дня державної служби висловили перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та гості заходу.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток державної служби та з нагоди професійного свята кращих державних службовців районної державної адміністрації було нагороджено почесними грамотами та подяками обласної, районної державних адміністрацій, районної ради та райкому профспілки працівників державних установ.
Високий професіоналізм, відданість справі, помножені на досвід і знання – ось кредо працівника державної служби України.
Бажаємо Вам, щоб кожне починання було успішно втілене в життя.
Нехай людська повага й визнання крокують поруч з Вами в майбуття.
Любові Вам і злагоди родині, не знати горя, смутку і біди.
Хай прибуває щедро Вам щоднини із сонця й вітру, із роси й води!