Друк

День Героїв відзначили сьогодні у районі

.

День Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, передусім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН, а також героїв наших днів.
З нагоди Дня Героїв України у районі відбулися чисельні заходи.

Хвилиною мовчання і покладанням квітів до арки пам'яті Небесної сотні та загиблим учасникам АТО і до Меморіалу загиблим в Антитерористичній операції учасники мітингу на чолі з керівниками району вшанували пам'ять тих, хто свого часу героїчно віддав життя, відстоюючи рідну землю.
Окрім того, учасники мітингу відвідали братську могилу воїнів УПА, полеглих за Україну, що на кладовищі с.Кам'янка. Свою шану справжнім патріотам України у своїх виступах перед громадою засвідчили перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, представник Новоград-Волинського міського осередку Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала Романа Шухевича – Тараса Чупринки Роман Куриленко, мешканці села.
Покладанням квітів та хвилиною мовчання було завершено мітинг пам'яті.
Герої не вмирають. Увічненні пам'ятними знаками, перш за все, вони житимуть у наших серцях. Пам'ятаймо про тих, хто віддав своє життя за мирне, незалежне, гідне майбутнє нашої країни!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8137-den-gerojiv-vidznachili-sogodni-u-rajoni#sigProGalleriae2a6143f64
joomlamodniyportal.ru