Друк

ОГОЛОШЕННЯ

.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації детального плану території земельної ділянки площею-2,20га за адресою: с. Гульск Новоград-Волинського району Житомирської області для реконструкції нежитлових приміщень під цех з обробки декоративного та будівельного каменю та початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів.

При проектуванні враховані вимоги Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92** " Планування і забудова міських і сільських поселень", ДБН Б.1.1-14:2012 " Склад та зміст детального плану території» та Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів (наказ №173 від 19.06.96).

Детальний план території розробляється з метою визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами, визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок.

Детальним планом передбачено:
- карта-схема розташування с. Гульськ в системі населених пунктів Житомрської області;
- ситуаційний план;
- Викопіювання з плану с. Гульськ м 1:1000;
- план існуючої використання території, опорний план;
- схема планувальних обмежень;
- проектний план;
- схема інженерної підготовки та вертикального планування території;
- схема інженерних мереж та споруд;
- схема організації руху транспорту та пішоходів.

Основні показники детального плану:

Номерп/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

1

Площа земельної ділянки

га

2,2

2

Площа забудови по ділянці

га

0,3736

3

Загальна площа проїздів та майданчиків

га

0,5124

4

Загальна площа озеленення по ділянц

га

1,3140

Замовник детального плану – Новоград-Волинська районна державна
адміністрація
Розробник детального плану – ФОП «Васильєв Володимир Володимирович»;
Ознайомитися з проектом детального плану можна в приміщенні Гульської сільської ради (с.Гульськ, приміщення сільської ради) та відділі містобудування, архітектури та будівництва районної державної адміністрації (м.Новоград-Волинський, вул. Шевченко,16, ІІІ поверх каб.75) протягом місяця з дати виходу даного повідомлення (до 03.05.2018 року).;
Відповідальний за організацію розгляду – землевпорядник сільської ради
Пропозиції до детального плану просимо сільській раді та відділу містобудування, архітектури та будівництва подавати у письмовій формі із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом та обґрунтуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил до 03.05.2018 року.