Друк

До уваги внутрішньо переміщених осіб

.

Управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації інформує про те, що Фонд громади Житомира у співпраці із Міжнародною організацією з міграції в Україні (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччини оголосив конкурс щодо участі внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у програмі із розвитку самозайнятості та розширення підприємницької діяльності.

До участі у проекті запрошуються:
- внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької та Луганської областей та Криму віком 18-60 (жінки та чоловіки), які проживають у Житомирській обл.;
- місцеві мешканці з Житомира та Житомирської області віком 18-60 (жінки та чоловіки), які належать до вразливих категорій населення (учасники та ветерани АТО та члени їх сімей, люди із інвалідністю, із хронічними захворюваннями).

Вимоги до учасників за напрямком "мікропідприємництво": є досвід підприємницької діяльності ( не менше одного року), наявне свідоцтво ФОП чи ТзОВ, власником якого є замовник.
Програма передбачає видачу грантів на придбання обладнання: самозайнятості – до 650 євро, на розвиток власного бізнесу (мікропідприємництва) – до 2500 євро ( у гривні за курсом ООН на час закупівлі відповідних активів). Гранти надаються у вигляді обладнання.
Як долучитися до проекту? Зателефонувати на Фонд громади Житомира за номерами телефонів: 093-718-64-27 (Марина), 050-712-59-70 (роб.), 0412-46-10-86 (роб.), 068-991-64-63 (Вікторія) та подати коротку заявку на співбесіду,e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Надати скан-копії наступних документів (при собі мати оригінали):
- скан-копія довідки ВПО (лише для переселенців);
- скан-копія паспорту та ідентифікаційного номеру;
- скан-копія свідоцтва про реєстрацію ФОП (обов"язково лише для групи "Мікропідприємництво".

Заявки на участь у програмі приймають до 10 квітня (включно) 2018 року (включно). Передбачається конкурсний відбір кандидатів на участь у програмі.

Головний спеціаліст з питань ВПО
УПСЗН Новоград-Волинської РДА Ткачук Н.М.