Друк

ДО ВІДОМА МЕЩКАНЦІВ с.ПИЛИПОВИЧІ та НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО району

.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території окремої земельної ділянки площею – 0,3350 га, розташованої на території Пилиповицької сільської ради біля села Пилиповичі, Новоград-Волинського району Житомирської області для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості»

 

1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.
Детальний план території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована на території Пилиповицької сільської ради біля села Пилиповичі, Новоград-Волинського району Житомирської області, за межами населеного пункту.
Детальний план території розробляється з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для розміщення цеху з переробки та фасування сільськогосподарської продукції.
В детальному плані розроблено визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами, визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок.
Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об'єкту містобудування, відведення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій, прокладку інженерних мереж тощо.
В проекті опрацьовано планувальне рішення використання окремої земельної ділянки площею - 0,3350 га. Запроектована земельна ділянка знаходиться за межами с. Пилиповичі, має форму чотирикутнику.
На земельній ділянці пропонується розмістити цех з переробки та фасування сільськогосподарської продукції.
При проектуванні враховані вимоги Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92** «Планування і забудова міських і сільських поселень», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території» та Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів (наказ №173 від 19.06.96).

2. Основні техніко - економічні показники:

 

Номер

п/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

1

Площа ділянки в межах відведення

м2/га

3350,0/0,3350

2

У тому числі площа забудови - виробничо-побутового приміщення

м2

 

978,00

3

Площа твердого покриття

кв.м

1291,00

4

Площа озеленення

кв.м

1081,00

5

Відсоток озеленення

%

32

6

Кількість працівників

Прац.

6

3. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення
Замовник детального плану -Новоград-Волинська районна державна адміністрація
Розробник детального плану - ПП «Квадрат-2»
Підстава для проектування: Розпорядження голови Новоград-Волинської РДА Житомирської області від 04.07.2017р. № 460 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки».
Фінансування робіт здійснювалось за кошти осіб зацікавлених у розробці містобудівної документації.

4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована на території Пилиповицької сільської ради біля села Пилиповичі, Новоград-Волинського району Житомирської області, за межами населеного пункту.
Ознайомитися з проектом детального плану можна в приміщенні Пилиповицької сільської ради (с. Пилиповичи, приміщення сільської ради) та у відділі містобудування, архітектури та будівництва районної державної адміністрації (м. Новоград-Волинський, вул. Шевченко,16, ІІІ поверх каб.75)
Строк ознайомлення 1 місяць.
5. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій
Відповідальний за організацію розгляду пропозиції - землевпорядник сільської ради.
6. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій
Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 22.12.2017 р. до 22.01.2018 р. за адресою: 11760, Житомирська обл., Новоград-Волинський р-н, с. Пилиповичі, вул. Довженка, 1
7. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів (презентація, прилюнення, експонування, телевізійні програми, публічні конференції тощо)
Громадські обговорення відбудуться о 13 годині, 24 січня 2018 року, у приміщенні Пилиповицької сільської ради за адресою: 11760, Житомирська обл., Новоград-Волинський р-н, с. Пилиповичі, вул. Довженка, 1
Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.
Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.
Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Додатки:

План забудови

Проектний план