Друк

Семінар-нарада бібліотечних працівників сільських бібліотек району з питань планування роботи на 2018 рік та звіт про проведену роботу за 2017 рік

.

21 грудня 2017 року в читальному залі районної бібліотеки для дорослих імені Лесі Українки відбувся щорічний семінар-нарада для сільських бібліотекарів району.

Відкрила семінар директор районної бібліотеки Лариса Дмитрівна Ковалевська. Вона надала інформацію про проведену роботу публічних бібліотек району за 2017 рік та розповіла про основні завдання на 2018 рік.
Методист Ніна Нюкало назвала основні пріоритети у плануванні роботи сільських бібліотек на 2018 рік, оголосила які семінари та практикуми будуть проводитись у 2018 році, подякувала всім бібліотекарям за активну участь у районних масових заходах.
Про основні районні заходи, які будуть проводитись у 2018 році районною бібліотекою, розповіла директор Л. Д. Ковалевська.
Особливості планування роботи сільської бібліотеки на 2018 рік з користувачами-дітьми висвітлила у своєму виступі завідувач районної бібліотеки для дітей Олена Броніславівна Данюк. Також вона нагадала про акцію «Рушник миру» серед бібліотек району, яка була започаткована на Міжнародний день захисту дітей в Орепівській сільській бібліотеці і відбулась, вже майже, у всіх бібліотеках району. В рамках цієї акції на семінарі було передано «Рушник миру» від Суслівської і Івашківської сільських бібліотек до Киківської сільської бібліотеки.
Про підбиття підсумків руху бібліотечних фондів та графік проведення інвентаризації в сільських бібліотеках району розповіла бібліотекар ВКіО Марія Антонюк.
На завершення семінару проведено анкетування бібліотечних працівників району «Кадрові ресурси публічних бібліотек України: стан та перспективи розвитку».

Матеріал підготувала методист
районної бібліотеки імені Лесі Українки
Ніна Нюкало

joomlamodniyportal.ru