Друк

В райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

.

05 квітня під керівництвом голови райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка відбулась апаратна нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації Івана Туровського, працівників апарату та керівників структурних підрозділів Новоград-Волинської районної державної адміністрації.
 
Під час наради було обговорено ряд питань, зокрема:
- необхідність створення ЦНАПів в кожній територіальній громаді та передача майна ЦНАПів районних державних адміністрацій з державної власності в комунальну власність;
- створення будинків сімейного типу в   районі;
- утворення мобільних бригад, центрів соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.
Також учасники наради обговорили питання щодо соціального захисту населення: оформлення необхідних документів громадами району для придбання за кошти державного бюджету спеціалізованих автомобілів для людей з інвалідністю, так зване соціальне таксі.
Крім того, В’ячеслав Авраменко зазначив, що потрібно тримати на особливому контролі питання ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території громад та недопущення пожеж в Новоград-Волинському районі.
 
За підсумками наради було надано відповідні доручення.