Друк

У Новоград-Волинському районі відбулися засідання призовних комісій з питань проходження весняного призову

.

З метою якісного та організованого проведення призову громадян України у квітні-червні місяці 2021 року на строкову службу, сьогодні, 01 квітня, на базі Новоград-Волинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося засідання районної, міської призовної та медичної комісій за участю голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка, заступника міського голови м. Новоград-Волинська Наталії Борис, правоохоронних органів, медичних працівників та представників військового комісаріату.
У ході засідання військовий комісар Сергій Канюка розповів присутнім про організацію проведення весняного призову 2021 на строкову військову службу.
Після завершення засідання призовних комісій, зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили В’ячеслав Авраменко та Наталія Борис, побажавши всім міцного здоров’я, та щоб юнаки були гідними представниками Новоград-Волинщини в Збройних силах України.
Кожен з призовників отримав подарунки від керівництва.
 
Цього ж дня на території колишнього Баранівського району перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський взяв участь у роботі районної призовної комісії 2 (на території Довбиської селищної та Дубрівської сільських громад).