Друк

Звернення начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди дня автомобіліста і дорожника

.

Шановні жителі Новоград-Волинського району!

Сердечно вітаю всіх водіїв та працівників автодорожнього господарства з професійним святом - Днем автомобіліста і дорожника.

 

Це свято не тільки водіїв, але й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно трудиться, виконуючи свій професійний обов'язок.

Автомобільний транспорт і дорожнє господарство є важливою галуззю економіки нашої держави. Ваша робота має виняткове значення для забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей економіки країни. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян.

Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.

Окрему подяку хочу висловити у цей день водіям і роботодавцям, які в перші дні повномасштабного вторгнення возили на фронт військових та добровольців, керівникам підриємств, які допомагають силами та засобами, надаючи приватний та службовий транспорт для потреб армії, а також водіям ЗСУ, які  ризикуючи життям на передовій російсько-української війни, перевозять наших захисників та військову техніку.

Щиро бажаю усім водіям, працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства району міцного здоров’я, щастя, добробуту, мирного неба, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                         Іван ТУРОВСЬКИЙ