Друк

Професіонали своєї справи

.

У сучасному світі важко уявити галузь економіки, де б не використовувалася праця, досвід та професійні знання бухгалтерів. Представники вказаної сфери контролюють ведення фінансових потоків, забезпечують своєчасне надання податкових платежів, підтримують соціальну інфраструктуру району.

Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший економічний розвиток як окремо взятого регіону, так і держави в цілому.

Тож сьогодні ми зупинимось на тих, хто значну частину свого життя присвятив плідній праці на користь нашого Новоград-Волинського району та заслужено вважається професіоналом бухгалтерської справи.

Однією з таких особистостей є Семенова Валентина Петрівна. Жінка народилася 20 червня 1952 року в с. Анета, Новоград-Волинського району. За фахом – бухгалтер, має значний досвід роботи – більше 30 років. Розпочинала свою професійну кар’єру в Лучицькому сільгосппідприємстві на посаді бухгалтера. Пізніше працювала старшим бухгалтером у міжрайонному добровільному протипожежному товаристві, головним бухгалтером торгівельного підприємства “Укрторгбудматеріали” та командитного товариства “Новоградбудсервіс”.

У Новоград-Волинській райдержадміністрації на посаді начальника фінансово-господарського відділу працювала з 2000 по 2010 рік.

За період роботи в райдержадміністрації зарекомендувала себе компетентним, відповідальним працівником, спроможним забезпечити належний рівень виконання своїх професійних обов’язків. Комунікабельна, тісно співпрацювала з керівниками інших відділів та управлінь.

За високі досягнення в роботі Валентина Петрівна неодноразово відзначалась почесними грамотами та подяками райдержадміністрації.

Омельчук Марія Григорівна, 1954 року народження. Загальний трудовий стаж становить 35 років, 27 з яких жінка присвятила роботі в Баранівській районній державній адміністрації.

Свою трудову діяльність Марія Григорівна розпочала ще у 1971 році на посаді молодшого наукового співробітника госпрозрахункової групи Баранівського районного архіву. На початку своєї кар’єри працювала бухгалтером районної аптеки та старшим бухгалтером виконкому районної Ради народних депутатів.

За період з червня 1992 року по травень 2005 року пройшла шлях по державній службі від головного бухгалтера райдержадміністрації до начальника фінансово-господарського відділу, завершивши свою трудову діяльність у зв’яку із виходом на заслужений відпочинок.

За період своєї трудової діяльності Марія Григорівна зарекомендувала себе старанним, ініціативним працівником та чесним, добросовісним, висококваліфікованим керівником.

Така сумлінна праця не залишилась непоміченою. У 2004 році вказана особа була нагороджена почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації. Також має ряд подяк районного рівня.

Нині Марія Григорівна займається веденням особистого селянського господарства, є засновником та членом фермерського господарства “Осіння калина”.

Євпак Наталія Степанівна. Народилася 27 серпня 1966 року в селищі Ємільчино, Житомирської області. Свій професійний шлях розпочала з роботи бухгалтером по оплаті праці. Далі працювала головним бухгалтером у Ємільчинському СТК ДОСААФ, головним бухгалтером Ємільчинської СТО “Ладасервіс”. В 1996 році Наталія Степанівна влаштувалась на державну службу в районну державну адміністрацію, де пропрацювала більше 24 років.

За період з 2005 по 2014 рік перебувала на посаді начальника відділу обліку і звітності, фінансово-кредитного забезпечення, ревізійної роботи управління агропромислового розвитку Ємільчинської районної державної адміністрації.

За час роботи в райдержадміністрації зарекомендувала себе професійно грамотним, відповідальним, старанним, ініціативним працівником та керівником. За сумлінну працю нагороджена Почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації, подяками Ємільчинської райдержадміністрації. Має нагороду “Кращий бухгалтер року” від обласної казначейської служби.

В даний час Наталія Степанівна успішно працює в органах місцевого самоврядування, у відділі соціального захисту населення Ємільчинської селищної ради.

Разом з тим, висловлюємо щирі слова вдячності всім працівникам та ветеранам бухгалтерської служби Новоград-Волинського району. Ваша клопітка та надзвичайно важлива праця заклала основи та є рушієм для подальшого інформаційного, фінансового та економічного розвитку нашої країни.