Друк

Вітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з Днем бухгалтера та аудитора

.

Шановні бухгалтери та аудитори Новоград-Волинського району!
 
Щиро вітаю вас з вашим професійним святом!
 
В уяві пересічного громадянина бухгалтер є фахівцем, що займається нарахуванням заробітної плати. Однак спектр діяльності працівників бухгалтерської сфери є набагато ширший, складний та відповідальний.
 
Від людей вашої професії, особливо сьогодні, під час військової агресії російської федерації, залежить злагоджена робота усіх сфер соціально-економічного життя нашого регіону та України в цілому. Адже саме ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів та заміряєте фінансовий пульс району. Без вашої важливої та надзвичайної відповідальної професії важко взагалі уявити роботу будь-якої організації, структури, відомства.
 
Бажаю вам, шановні бухгалтери та аудитори, успіхів у вашій нелегкій, відповідальній, але суспільно вагомій праці. Здоров’я вам, сімейного благополуччя, життєвого оптимізму, мирного неба, енергії та наснаги у досягненні намічених планів та задумів. Нехай ваша праця завжди буде оцінена гідно, а люди висловлюватимуть подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку роботу.
 
 
З повагою
начальник Новоград-Волинської
районної військової адміністрації                                           Іван ТУРОВСЬКИЙ