Друк

З 100-річчям привітали жительку с. Катеринівка Чижівської сільської територіальної громади

.

06 серпня жительці с. Катеринівка Чижівської сільської територіальної громади Новоград-Волинського району, ветерану праці та учасниці Другої світової війни, відзначеної почесним званням України «Мати-героїня», Розалії Рафалівной Залевській виповнилося 100 років.

З поважним ювілеєм її вітали рідні, близькі та представники влади, зокрема: голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, Чижівський сільський голова Аркадій Ратушнюк та його заступник Наталія Даниленко, староста Варварівського старостинського округу Василь Павлюк.

Гості вручили довгожительці вітальні листи, квіти, подарунки та побажали міцного здоров'я, поваги від рідних і близьких людей – дітей, онуків та правнуків, які на даний час опікуються своєю рідненькою матусею, бабусею, прабабусею та своєю любов’ю зігрівають її поважний вік.

Пані Розалія подякувала гостям за відвідини та привітання.

Саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них мудрості та гідності, бути такими ж чуйними та надійними. Прожити 100 років – значить прожити цілий вік.

Тож бажаємо ювілярці міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості духу та родинного тепла.

Довідково. Розалія Рафалівна народилася в с. Медведевому (нині Ємільчинська селищна територіальна громада). Разом з чоловіком народила і виховала 7 дітей, дочекалася 10 внуків та 16 правнуків.