Друк

4 травня – Міжнародний день пожежників!

.

Працівники пожежних служб – це люди, безперечно заслуговують на визнання. Кожен день вони реагують на тисячі інцидентів швидко і ефективно. Результати їхні зусиль – порятунок незліченної кількості людських життів і збереження матеріальних цінностей, які потенційно могли б бути знищені розбурханим вогнем.
 
Сердечно вітаю Вас із Міжнародним днем пожежників. Професія пожежного - складна, відповідальна, але в той самий час благородна і гуманна. Саме пожежники притаманні такі якості як самовідданість, здатність за лічені секунди приймати відповідальні рішення та готовність у будь-яку мить прийти на допомогу.
 
Дякую Вам за вірність обов’язку, за постійну готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконаний, що Ви й надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.
Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у Ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.
 
З повагою голова районної державної адміністрації Сергій Литвинчук.