Друк

День землевпорядника України

.

Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року згідно Указу Президента № 1556/99 "Про день землевпорядника".

 Розвиток суспільства в усі часи був пов'язаний з землею, яка і зараз залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі. Землевпорядники слідкують за тим, щоб земля використовувалась раціонально і ефективно.
Зараз в Україні проводиться земельна реформа, і саме землевпорядники є її безпосередніми виконавцями. Від їх професіоналізму залежить, наскільки по-господарськи використовується земля, в якому стані вона буде передана нащадкам.
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – свята тих, хто приймає участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель.
Бажаємо нових творчих успіхів, щастя, міцного здоров'я, любові й пошани, успіхів у роботі, весняного настрою, добра й благополуччя вам і вашим родинам.

З повагою

                 Голова районної                                              Голова  районної ради
                 державної адміністрації

                 Володимир Михнюк                                        Дмитро Рудницький