Друк

Вітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з Днем Державного Прапора України

.

Шановні жителі Новоград-Волинського району!

Щиро вітаю вас із визначним святом нашої держави – Днем Державного Прапора України!

 

В усі віки і в усіх народів державний прапор був однією з найвищих і шанованіших святинь.

Під прапором воїни вирушали в похід, з прапором виступали на захист своєї батьківщини, прапор символізував стабільність держави й урочистість тих чи інших подій.

І сьогодні, звільняючи українські землі від російських терористів і загарбників, українські воїни встановлюють Державний стяг на вищій точці у кожному звільненому населеному пункті, тим самим засвідчуюючи, що Українська держава єдина, вона була, є і буде!

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Благородні кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнюєнаші серця гордістю за рідну країну, її славетних Героїв-захисників.

Тож нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

Цього святкового дня від усього серця бажаю кожному з вас єднання заради мирного неба над Україною, благополуччя і добробуту у ваших родинах та творіння світлого майбутнього для нових поколінь українських патріотів.

Зі святом! Слава Україні!

 

Начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                       Іван ТУРОВСЬКИЙ